Лиляна Боянова изненада всички

Лиляна Боянова изненада всички
4 (80%) 1 vote

Тя все по-често се замисля по горещата тема

Тв водещата от ефира на Би Ти Ви – Лиляна Боянова е на седмото небе.

Преди броени дни новинарката Лиляна Боянова гушна в прегръдките си момченце. От близкото й обкръжение обаче издават, че детето не е неин син, а племенник.

Въпреки това тв водещата греела от щастие и у нея веднага се събудил майчински инстинкт, който все по-често я карал да се замисля за втора бременност.

Лиляна Боянова

Тя все по-често се замисля по горещата тема

Припомняме, че Лиляна Боянова вече има 7-годишен син, с чийто баща не са в добри отношения. За детето си новинарката се грижи съвсем сама, макар татко му да е известен бизнесмен, чиято самоличност хубавицата упорито пази в тайна. Мистериозният господин се изпарил от живота ѝ малко след като на бял свят се появил синът им. Лиляна пък за дълго време се затворила и не допускала мъже до себе си. Повече от година обаче сърцето ѝ е подвластно на анализатора Аркади Шарков, с когото вече делели един покрив и мислели за брак и дете.

Двамата вече живеят под един покрив

Роденият през септември 1989 г. Шарков е завършил социология в УНСС, а след това и магистратура по публични политики в университета в Маастрихт. Макар връзката им да е публична тайна, двамата не коментират личните си отношения и не пускат общи снимки в социалните мрежи.

Ясно е обаче, че водещата, която скоро навърши 35 години, е готова да роди отново, се разбра от нейни интервюта. Притеснявало я само как синът ѝ щял да реагира на братче или сестричка. Другата причина Лили да отлага повторното майчинство била работата ѝ. Неотдавна шефовете ѝ оцениха качествата ѝ и тя се сдоби със собствена рубрика в новините – „Вярваме в доброто“, която ѝ донесе няколко награди. Освен това новинарката имала резерви по отношение на мъжете, защото неведнъж си патила от любов.

Преди да срещне настоящия си любим, тя имаше връзка с колега, който в момента работи в Нова телевизия. Преди това пък медии оповестиха за афера с бившия съпруг на Виктория Петрова – оператора Димитър Иванов, и твърдяха, че двете гранд дами на нюзрума не могат да се гледат. Боянова яростно опроверга слуховете и обясни, че Петрова е невероятен професионалист и неведнъж ѝ е помагала в работата, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар