Дете се появи на бял свят с лице на старица (ФОТО)

Гласувайте за статията

Въпреки всичко Кати не се обезкуражава

Дете се появи на бял свят с лице на старица поради факта, че страда от тежко заболяване.

Към днешна дата това дете е 24-годишна млада дама. При все, че отзад изглежда досущ като всяка млада дама, когато се обърне, повечето хора остават шокирани от вида на лицето й.

дете

Въпреки всичко Кати не се обезкуражава

Името на девойката, страдаща от тежкото заболяване, е Катрин. Видът й се дължи на тежкия синдром на преждевременно стареене.
Преди 24 години Ирина става майка на момиченце. Тя обаче веднага забелязва бръчките по лицето на дъщеричката си, които не са характерни за бебетата.

Детето започва да старее от ден на ден. Нови бръчки постоянно се появяват пред очите му. Лекарите веднага поставиха тежката диагноза „прогерия” и казват на родителите, че детето няма функциониращ черен дроб. Бащата не издържа на тази новина и решава да изостави семейството си.
„Не мога да я гледам повече” е последното нещо, което той казва на съпругата си.

Ирина решава да даде на Катя спокойно и щастливо детство на всяка цена и да живее всеки ден, сякаш й е последен.
Въпреки прогнозите на лекарите, Кати продължава да расте. За съжаление през всяка година тя търпи обидите на връстниците си.
„Бабо, защо носиш къса пола?”, или „Като си баба, защо се преструваш на дете?”.
Всеки път, когато тя е чувала такива неща за себе си, Кати просто плакала.

Все пак Кати решила да завладее всички не с външния си вид, а с ума си. В крайна сметка според нея най-важното нещо у човек е душата му.
Катрин се научила да приема себе си и да се обича. Тогава хората й отговорили по същия начин, а тази, които все пак й се подигравали, бивали укорявани от обществото.

Помислете само – в света има едва 20 души като Кати. Ведростта й обаче дава надежда на всеки, който е увреден като нея. След няколко години тя срещнала и любовта на живота си, с която решили да вдигнат сватба.

Двамата се срещнали по напълно неочакван начин. Единият набрал номера на другия случайно. Те започнали да си разговарят и след време се чували всеки ден. В един момент решили да се видят и любовта пламнала помежду им. В деня на сватбата Катрин била най-щастливата булка.

Не след дълго двойката оповестили, че чакат бебе. У тях се породили страхове, че детето може да има същата патология като Катрин, но след 9 месеца, те видели, че имат напълно здрав и красив син. След няколко години обаче двамата се разделили.
През 2011 година Кати влиза в риалити, където й правят пластична операция, но тя не решила проблема й. Въпреки това, тя не се обезкуражава и се опитва да живее в мир със себе си, пише jenata.blitz.bg


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар