Във „Фермата“ се заформи още една любовна двойка Преглеждания: 1449

0
Оценете този post

Само времето ще покаже дали любовта им ще просъществува и извън формата

Няма да е грешка, ако кажем, че тази година „Фермата“ тече под знака на любовта.

Поредната любовна двойка се заформи под покрива на риалитито „Фермата“. До неотдавна двамата прикриваха чувствата си, въпреки явното привличане и флиртуване. В един от епизодите на риалитито обаче, Красимира избухна със съдбоносни признания.

"Фермата"
Само времето ще покаже дали любовта им ще просъществува и извън формата

Тя прочете писмо, в което се изповяда пред съотборниците си и зрителите, но най-вече пред семейството си. В живота извън предаването Красимира е обвързана, има син и не работи.
Във „Фермата“ обаче тя си е дала сметка, че навън е нещастна и се чувства потисната във връзката си. Зеленооката красавица от години е издържана от партньора си, но е недоволна от ролята си на майка и домакиня.

Сега обаче тя е готова да зареже бащата на малкия си син и напълно да промени живота си. А причината за този обрат, оказва се, е пламналата любов между нея и младия разведен бизнесмен в шоуто Митко Калайджиев. Двамата преминаха през първоначално комичен флирт, който обаче така се задълбочи, че вече им е трудно да стоят настрана един от друг и да прикриват чувствата си.

„В момента започваме да изглеждаме прекалено близки. Има хора отвън, на които няма да им е приятно това нещо. Мисля за това как ще го приеме синът ти, мъжът ти, бившата ми жена.
Не искам да изглеждаме като някакви самозабравили се олигофрени, които само си гледат кефа“, призна Митко и се извини на близките на Красимира за това, което се случва между тях във „Фермата“.

Красимира, от своя страна, доста по-твърдо отсъди, че не съжалява за нищо, защото в момента е щастлива и преоткрива себе си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.