Васил Найденов не прилича на себе си

Гласувайте за статията

Двамата вероятно ще направят и курбан

Напоследък Васил Найденов се е променил до неузнаваемост. Той не спира да изненадва хората от близкото си обкръжение.

Запознати издават, че Васил Найденов и импресариото му Ивайло Манолов вече няколко пъти ходили на църква, за да запалят по свещичка за здраве. Така ги посъветвали близки хора след скорошната зверска катастрофа, в която двамата се отърваха на косъм и се разминаха само с леки наранявания.

Васил Найденов

Двамата вероятно ще направят и курбан

„Оцеляхме и този път. Явно Господ ни пази. Не сме коментирали за курбан, може и да направим почерпка за здраве, след като се поуспокоим“, коментира мениджърът на певеца – Ивайло. Именно той е бил човекът зад волана по време на удара насред магистрала „Тракия“.

Най-верният човек до Васил Найденов разкрива, че единствено това, че са били с колани, ги е спасило да не загинат на място. По негови думи, ако певецът не бил закопчан, щял да изхвръкне през предния прозорец. Въпреки че Кеца и шофьорът му нямали реална вина за инцидента, защото автомобилът пред тях набил рязко спирачки, все пак те се водели виновни в сводката на МВР и Манолов щял да заплати глоба за произшествието.

Друг проблем бил, че колата им била за скрап, понеже предницата ѝ останала насред шосето. Сега двамата се движели с музикантския бус, докато си изберели ново возило.

Припомняме, че певецът и импресариото му катастрофираха преди месец, пътувайки за предизборен концерт в Казанлък. При сблъсъка естрадната звезда удари лошо главата си, а коленете му имаха сериозни натъртвания.

Организаторите на изявата му в Града на розите му подсигуриха спешен преглед с рентген. С доза успокоителни Кеца все пак се появи пред публиката. На озвучителния пулт пък бе дясната му ръка Ивайло Манолов, който бе неотлъчно до Васил, въпреки че неговите травми не бяха никак безобидни. Манолов все още се лекува заради двете пукнати ребра от катастрофата, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар