Бившата съпруга на Росен Плевнелиев шокира с разкритията, които направи

Гласувайте за статията

Тя споделя, че дори не е очаквала, че бащата на децата й ще се окаже такъв инфантил

Бившата съпруга на президента Росен Плевнелиев – Юлиана Плевнелиева шокира с разкритията, които направи.

Към днешна дата тя е категорична, че вече не иска и да чуе за него. Госпожата се срамува, че е делила един покрив и постеля с човек, когото мнозинството българи наричат иронично Пастирката.

Росен Плевнелиев

Тя споделя, че дори не е очаквала, че бащата на децата й ще се окаже такъв инфантил

Юлиана недоумява как е издържала цели 17 години, преди да се реши да го напусне, пише столичен седмичник. Изоставената съпруга си давала сметка, че Росен Плевнелиев е недостоен за държавен глава още по времето, когато той властвал на „Дондуков“ 2. Затова и не искала да го придружава по официални мероприятия и категорично отказвала да се афишира като президентша.

„По-добре хората да не ме свързват с този човек“, споделяла тя пред приятелския си антураж. И допълвала, че е загубила уважение към мъжа си покрай безбройните му политически гафове, пише изданието. И след развода от 2017-а година Юлияна продължила да се срамува от Росен Плевнелиев.

Тогава вече я възмущавали не толкова издънките му, а парадирането му с новата му любов. Припомняме, че тогава Росен Плевнелиев започна да дава съвместни интервюта със синоптичката Деси Банова по телевизии и печатни издания, в които двамата обясняваха колко са влюбени един в друг. Те разказваха куп подробности за трепетите си, с което предизвикваха снизходителни усмивки.

„Не съм очаквала, че бащата на синовете ми ще се окаже такъв инфантил“, ядосвала се в онзи период бившата съпруга на президента пред приятелките си. „Питайте си го него най-добре на какво се дължи идиотската промяна в поведението му? Може да оглупява покрай Деси Банова… С Росен вече нищо не ме свързва. Даже съм забравила, че сме били семейство“, заключава Юлияна, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар