Разкриха истината за състоянието на Катрин Деньов след инсулта

Гласувайте за статията

Възстановяването й ще е доста продължително

Медиците разкриха истината за състоянието на легендата на френското кино Катрин Деньов след инсулта.

Те съобщават, че актрисата се е разминала без парализа в резултат на инсулта, който я покоси изненадващо през миналата седмица.

Катрин Деньов

Възстановяването й ще е доста продължително

Въпреки че 76-годишната актриса не е парализирана, говорът ѝ не е увреден и вероятно ще може да се движи абсолютно сама. Възстановяването на Катрин Деньов от мозъчния удар обаче ще продължи дълго. Лечението ѝ е поверено изцяло в ръцете на специалистите от елитна парижка клиника, където актрисата бе приета по спешност, след като се почувствала зле в нощта на миналата сряда.

От няколко седмици звездата се снимала във филма „Приживе“ на Еманюел Берко. В него тя играела майка, чийто син (Беноа Мажимел) е болен от рак. Именно на снимачната площадка Катрин Деньов за пръв път дала индикации, че не се чувства добре. Само няколко минути по-късно, тя се сринала пред очите на екипа и лежала почти бездиханна на земята. За щастие, на терен имало лекарски екип, който веднага ѝ оказал първа помощ. Специалистите смятат, че точно намесата на дежурните медици е спомогнала актрисата да няма трайни поражения след инсулта.

Катрин Деньов е един от символите на френското кино. Наричат я Ледената кралица заради деликатната красота и хладните маниери. Тя става световна звезда през 60-те години на миналия век, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар