Седмичен хороскоп за 17-23 ноември, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Идната седмица ще започне добре за вас – в понеделник и вторник ще бъдете в отлично настроение и ще се разбирате лесно с околните. Вероятно ще изпитвате потребност да разпускате с приятели и да се глезите. Ако сте се посветили на творческа работа, тогава сте късметлии – вдъхновението ще ви осени и ще творите на воля. Ще преживеете приятни моменти с близките си.

Скорпион
Би било добре да обърнете по-голямо внимание на желанията си, вместо да се стремите да се напасвате към средата и към хората, имащи изисквания към вас. Вие най-добре знаете от какво имате нужда и какво ви доставя удоволствие. Време е да оставите всичко друго на заден план. Би било жалко, ако се жертвате заради околните – ще пропуснете ценна възможност да направите нещо добро за себе си.

Стрелец
Вие обичате разнообразието, така че ще се чувствате в свои води. Следващите 7 дни ще са много подходящи за подписване на договори, за установяване на нови контакти. Ако пък работите съвместно с други хора, толкова по-добре за вас. Внимавайте обаче – може да сте доста лековерни и да позволите на друг човек да злоупотреби с щедростта ви. Не бъдете толкова доверчиви и имайте едно наум, ако ви помолят за услуга.

Козирог
Много от вас ще са войнствено настроени и ще се бунтуват срещу всяка несправедливост. Добрата новина е, че това астрологично влияние лека-полека отминава и скоро спокойните моменти ще са повече. В понеделник и вторник очаквайте положителен развой на дейности, свързани с пари и недвижима собственост. Дните са подходящи и за пазаруване – ще бъдете разумни и ще правите добри покупки.

Водолей
Ако ви липсва енергия през идната седмица, не се ядосвайте и не се напрягайте. Забавете темпото и си почивайте. В края на месеца ще сте по-активни и по-лесно ще постигате резултати, така че не се насилвайте и спокойно отложете изпълнението на важните дела. Ще имате възможност да сложите край на нещо, свързано с работата ви – на ангажимент, на отношения или на проект. В понеделник и вторник не стойте в сянка.

Риби
През следващите дни ще се отдадете на мечтите си. Ще бъде трудно на човек да ви свали на земята и едва ли ще проявявате какъвто и да било интерес към всекидневните рутинни занимания. Те ще ви се струват скучни и ще ги избягвате. Ако работата ви е еднообразна, нищо чудно да изпитате неудовлетворение. Не изпадайте в самосъжаление, а си намерете занимание, в което да вложите въображението и дарбите си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар