Михаела Маринова на тайна среща със старо гадже (Подробности)

Гласувайте за статията

Михаела Маринова се видя със старо гадже

Михаела Маринова се разхожда под ръка с бившето си гадже Иво, с когото вече два пъти се е събирала и разделяла. Явно е ред и за трети дубъл на връзката им, докато официалният любим на изпълнителката заработва във Велико Търново.

Само преди дни репортер на „Уикенд“ засече Михаела в центъра на София да се разхожда в интересна компания. Тя бе с бившия си приятел Иво Добрев, който доскоро работеше рамо до рамо с нея във фирмата на Саня Армутлиева. Момчето стана популярно в „Х Фактор“ преди няколко години.

Той и Михаела бяха участници в един и същи сезон и именно там се запознаха и залюбиха. Иво, който се изявява в комплект със своя брат Пламен, така и не стигна популярността на Мишето. Въпреки това тя бе луда по него и не криеше, че той е първата й голяма любов. Преди две години двамата обмисляха да заживеят заедно, когато младата певица откри, че любимият й слага рога с непознато момиче, което най-вероятно е било забивка за една нощ.

Звездата не могла да прости на неверния Иво и му била шута. Тогава се разчу, че двамата са подписали пред нотариус споразумение, според което никой няма право да плюе по другия в медиите.

Само половин година по-късно се заговори, че Михаела и Иво отново са заедно. Какво е станало между тях, не е ясно, но се знае, че и вторият им опит за сериозна връзка е претърпял провал. Към днешна дата певицата се води обвързана с футболиста Александър Дюлгеров, пише „Уикенд“. Той е първият, с когото тя се е съгласила да живее под един покрив.

Предложение

Малко след като се пренесла в апартамента му обаче, Александър получил предложение да играе във Велико Търново. Вече няколко месеца той и поп звездата поддържат връзка от разстояние. И очевидно в техния случай важи поговорката, че очи, които не се виждат, се забравят, тъй като Мишето отново е затоплила отношенията с бившия си любим Иво.

Любопитно е, че броени дни преди да бъдат засечени под ръка на жълтите павета в София, Михаела и Александър са пуснали обща снимка в социалната мрежа. Певицата дори публично се е обяснила в любов на футболиста под фотоса, пише „Уикенд“.

Михаела Маринова на тайна среща със старо гадже сн. Фейсбук

Михаела Маринова на тайна среща със старо гадже сн. Фейсбук

Това обаче не й е попречило да се види с бившето гадже. Двамата с Иво поддържаха връзка по работа след раздялата си, тъй като бяха в една и съща фирма и имаха общи проекти. Срещата, на която стана свидетел човекът на „Уикенд“, обаче не беше по работа. Двамата бяха сами и очевидно се чувстваха изключително добре и много спокойни, докато се разхождаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар