Никол Станкулова се охарчи за рождения ден на дъщеря си (Вижте колко пръсна)

Гласувайте за статията

Никол Станкулова не пести средства за дъщеря си

Никол Станкулова и мъжът й Теодор Минев не пестят средства, когато става въпрос за първородната им дъщеря. На 10-ти ноември малката Теа навърши една годинка и семейството отбеляза празника с пищно тържество.

Никол много рядко говори за личния си живот, но този път открехна леко завесата. „Измина една година! Дори не бях подозирала колко е силна майчината обич, колкото и банално да звучи! Година, в която всичко друго някак мина на заден план! Благодарна съм за всяка една минута от тази година! Всички, които чакате точния момент за дете – не чакайте, просто не знаете какво пропускате“, написа Станкулова по случай рождения ден на дъщеря си.

Никол искала празника на детето да бъде вълнуващ и пръснала близо 5 бона, за да организира незабравимо парти с лъскава украса, аниматори и много гости. Макар че момиченцето още е в крехка възраст и не разбирало какво точно се случва, присъстващи твърдят, че са останали впечатлени от старанието на младата майка да изпипа всеки детайл.

Станкулова все още се придържа към позицията си, че не желае да показва детето пред широката аудитория. Когато бебето се роди, тя разкри единствено името му, а всички останали подробности запази за семейството и близките си. Красавицата вярвала, че щастието обича тишината. Затова пазела Теа от любопитните хорски погледи, пише „Уикенд“. Връзката си с милионерския наследник Теодор Минев също избягвала да демонстрира, за да не предизвиква завист и уроки. Порази тази причина вързала на ръката си и червен конец, който да я пази от „лоши очи“.

Станкулова е споделяла, че иска още деца от дългогодишния си партньор. Синоптичката и заможният Минев са сгодени, но още не са определили дата за сватба. Пред свои близки се оправдавали, че вниманието им било погълнато от Теа, която е кръстена на баща си. „Така или иначе, вече сме семейство!“, казвала Никол.

Промяна

Станкулова е признавала в социалната мрежа, че животът много се е променил, откакто станала майка. Докато била бременна, тя качила 11 килограма. Тя не спазвала никакъв хранителен режим, а стройната си фигура дължала на добрия ген. Малко след раждането успяла да махне всички излишни килограми от себе си.

Станкулова родила в държавна болница, но броила известна сума за избор на екип. Бебето се появило на бял свят в края на 9-тия месец, а не преждевременно, както гласяха плъзналите клюки. За името родителите имали някои колебания, но Никол настояла да кръстят бебето Теа. Другият вариант бил името Елена – на майка й, но той отпаднал впоследствие.

Никол Станкулова с пищно парти за рождения ден на дъщеря си сн. Инстаграм

Никол Станкулова с пищно парти за рождения ден на дъщеря си сн. Инстаграм

Станкулова се върна на работа 4 месеца след раждането, а в грижите за Теа се доверявала единствено на майка си, а не на детегледачки.

Теа изцяло променила живота на синоптичиката сн. Инстаграм

Теа изцяло променила живота на синоптичиката сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар