Годжи се контузи

Годжи се контузи
5 (100%) 1 vote

Годжи претърпя контузия

Годжи се появи в ефир контузен. Въпреки контузията си, музикантът ходи на работи. Той се появи в ефир със счупена дясна ръка. Подчиненият на Слави Трифонов носи шина.

Дългия не пропусна възможността да го попита какво се е случило с него. Но басистът пожела да не му отговаря и веднага смени темата.

Преди време той отново претърпя тежка контузия. Тогава той счупи крака си и дълго отсъстваше от ефир, докато се възстанови, пише „България днес“. По всичко личи, че лошите събития преследват Годжи.

Както вече стана ясно, основният източник на доходи в семейството му е младата Надя. Блондинката, която го дари с дъщеричка, издържа семейството. Тя е собственик на малък магазин за био храни в родната Враца. Надя не само се грижи за малката си дъщеричка, но и работи в магазина.

Но въпреки натоварения си график, тя не се оплаква. Блондинката споделя, че е много щастлива и има всичко, за което някога е мечтала. Още след като се запознала с Годжи, тя споделила с него, че има две мечти. Едната е свързана с работата й, а другата със семейство. Надя споделила с басиста, че мечтае единствено за собствен магазин за био храни и дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар