Войната между Брад Пит и Анджелина Джоли продължава

Войната между Брад Пит и Анджелина Джоли продължава
5 (100%) 1 vote

Войната между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава с пълна сила.

С пълна сила се вихри войната между Брад Пит и Анджелина Джоли. Актрисата все още е ядосана на бившия си съпруг и по всичко личи, че скоро няма да му прости. Най-вече за начина, по който той се държал по време на процедурите по развода им, пише Марица.бг, позовавайки се на Teenproblem.net.

„Анджелина все още изпитва силна неприязън към Брад. Тя желае на него да му бъде потърсена сметка за това, което й е причинил. Актрисата смята, че той е обърнал наопаки не само нейния живот, но и този на децата“, коментира източник на изданието „Us Weekly“.

Холивудската красавица дори използва децата си като оръжие срещу актьора.

„Брад загуби бройката на случаите, в които децата му са отказали да го видят по различни поводи под предлог, че са заети с нещо друго“, посочват запознати.

Анджелина е изключително гневна на бившия си, че първоначално дал съгласието си тя и децата им да се преместят в чужбина, но след това се отказал от думите си.

Публична тайна е, че преди развода, семейството водило номадски начин на живо заради свободолюбивата и безгрижна Анджелина, а Пит настоявал децата да растат на едно място, а не да живеят в обикаляне на различни градове и държави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар