Мария и Марая са като скачени съдове, откакто са сами

Мария и Марая са като скачени съдове, откакто са сами. Днес майка и дъщеря гостуваха при Ива Софиянска-Божкова и отговориха на зададените им въпроси напълно откровено. Марая сподели, че прекарва много време с майка си. "Доста време прекарвам с мама. Много внимание ми обръща. Помага ми", казва дъщерята на поп фолк изпълнителката. Мария дори помага за домашните на дъщеря си. Но само когато ги разбира. "Права е, да. Ние изкарваме доста време заедно. Откакто сме сами, сме като скачени съдове. Истината е, че тя си прави домашните, а аз в този момент или ще простирам дрехи, или ще приготвям нещо, което тя ще хапва", признава поп фолк изпълнителката. Марая признава, че майка й държи много на дисциплината и на училището. "Мама иска от мен да се старая много в училище", казва дъщерята на поп фолк изпълнителката. "За нас, училището след здравето, е всичко. И абсолютно всичко наше е ориентирано към нейното образование", допълва Мария. Майка и дъщеря обаче никога не се карат. "Ние разговаряме. Аз абсолютно всичко споделям с нея, всичките си хубави и отрицателни емоции. Тя ми е най-близкият човек и най-близкият приятел. Едно време така беше майка ми. Тя е на 11 и също споделя емоциите си мен", разкрива Мария. Марая споделя, че майка й е липсвала най-много тази година, когато е отсъствала около месец. Дъщерята на поп фолк изпълнителката разкрива, че не помага много вкъщи. Тя набляга повече на ученето, а когато има свободно време, гледа телевизия.

Смарт мама

Мария се определя като "смарт мама", защото прави всичко вкъщи сама. "Искам да науча Марая да бъде чиста във всяко едно отношение - като човек, чиста в мислите си, много дисциплинирана. Защото за мен дисциплината е пътят към нашите мечти. Бих искала да има респект към образованието и училището. Бих искала тя да бъде самостоятелна. Но не бих искала тя да се бори и да живее за тази самостоятелност, защото една дама трябва винаги да бъде нежната, сладката, слабата половина", разкрива Мария своите надежди за бъдещето на дъщеря си. Марая признава, че много обича да я снимат и иска да стане модел. Тя споделя също, че се гордее със своята майка. Мария е щастлива, че вече 20 години "поддържа едно темпо, което е в състезателните челни редици". Тя признава, че е имала много трудни моменти в личен план, но те не са повлияли отрицателно на кариерата й, а дори още повече са я надъхали да продължи напред.

Уроци

Поп фолк изпълнителката казва, че всички моменти са й щастливи, и в личен, и в професионален план. Моментите, в които Мария се чувства нещастна, тя приема като уроци. Тя не съжалява за нищо, което й е случило или е направила в този живот. Мария не крие, че през тези години много пъти й е било трудно, но казва, че никога не й личи. Моментите на щастие за певицата са, когато е на сцената, а тя разбира това през тези три години, когато не пее. Това се случва докато е с Християн Гущеров. На първото си участие след тези три години Мария се разплаква цели четири пъти от щастие, че отново е на сцената. Мария е категорична, че би повторила всички от живота си без да променя нищо - и в личен, и в професионален план. За последно поп фолк изпълнителката разкрива, че е плакала съвсем скоро и то за мъж. "Плаках снощи, за любов, за мъж, който обичам. Дали мъжът е в или аут от живота ми, не мога да кажа", загатва Мария за личния си живот. Мария е горда с всички мъже, които са били част от живота й, но е категорична, че не е била с всички, които медиите са й приписвали.

Мъже

"Митко, бащата на дъщеря ми, е единственият мъж, от който съм искала да имам дете. Моята любов към него беше много силна. След него беше Християн и неговото семейство. Всичко е като една стълбичка в моя живот. Той направи много за нас, за Марая. Много се грижеше за нас, нещо, което не мога да отрека в никакъв случай. И последната ми връзка, която ме е разплаквала много пъти... Нищо не мога да кажа за него, уви... иначе бих. Аз съм си такава. Смятам, че щастието обича тишината", казва Мария за последната си връзка.

Предложение

Певицата разкрива, че е предложила брак на последния си любим, но очевидно е получила отказ. Тя не крие, че не е никак уверена в тази своя връзка. Мария признава, че е ревнива и че за нея в любовта няма бариери. [caption id="attachment_610177" align="aligncenter" width="300"]Мария държи на образованието на Марая сн. nova.bg Мария държи на образованието на Марая сн. nova.bg[/caption] Тя обаче вече е готова за второ дете. Мария е категорична, че иска от мъжа до нея всичко на 100%.