Стефан Данаилов излезе от кома

Стефан Данаилов излезе от кома
5 (100%) 1 vote

Стефан Данаилов вече е в съзнание

Доведеният син на Стефан Данаилов – Росен Цанков съобщи, че пастрокът му вече не е в медикаментозната кома. Ламбо, който бе настанен във ВМА, вече е в съзнание. Той вече е контактен.

В реанимацията на болничното заведение е и Стоянка Мутафова, която също се бори за живота си. Стефан Данаилов вече знае, че Стоянка, с която са приятели от много години, също е в реанимацията на ВМА. От арт гилдията споделят, че актьорът казал на доведения си син, че събира сили, за да отиде при знаменитата си колежка. Той се надява, че това ще се случи до дни, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф”.

Щерката на актрисата Мария Гурбешлиева призова всички почитатели на Мутафова да се молят за нея и с положителната си енергия да й вдъхнат сили да преодолее поредното тежко изпитание, научи HotArena.

В четвъртък обичаната актриса бе преместена от Правителствена болница в реанимацията на ВМА. Там тя претърпя операция за отстраняване на жлъчката. Муки споделя, че първоначално майка й била в добро състояние. Но по-късно след интервенцията вдигнала висока температура.

Мария Гурбешлиева е оптимист и вярва, майка й ще се оправи и този път. Тя призова почитатели на майка си да запалят свещ за нейно здраве.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар