Зейнеб Маджурова роди огромно бебе (Кога ще се върне в телевизията?)

Зейнеб Маджурова роди огромно бебе (Кога ще се върне в телевизията?)
5 (100%) 2 votes

Зейнеб Маджурова роди дъщеричката си секцио

Зейнеб Маджурова роди момиченце с края на миналата седмица. Бащата е дългогодишният й приятел Стоян Балевски, с когото все още нямат сключен брак. Запознати издават, че бургазлийката с турски произход много искала да се види в бяла рокля, ала милионерският наследник досега не й е отправял предложение, въпреки че вече са родители на малката Мириам.

Името, което Зейнеб е избрала за щерка си, е разновидност на традиционното Мария, има еврейски произход и означава „любима, желана“. Тя дълго се колебала как точно да кръсти момиченцето и накрая избрала нещо нетипично, но благозвучно и запомнящо се, пише „Уикенд“.

Че е станала майка блондинката разкри в предаването „На кафе“, където доскоро работеше като репортерка. След като забременя, тя излезе в отпуск и не възнамерява скоро да се връща в телевизията. Маджурова е твърдо решена да се посвети на новороденото, защото в първите месеци от развитието му близостта с майката е много важна.

Бебето се появило на бял свят без усложнения с впечатляващи мерки. То тежи над 4 килограма и заради размерите му се наложило Зейнеб да се подложи на секцио. Тя се похвали, че до седмия месец почти не й личало, че е бременна, но въпреки това момиченцето й се оказало тежко и голямо.

Активен живот

Докато плодът растял в утробата на блондинката, хубавата туркиня не се отказала от активния начин на живот. Всеки се разхождала на чист въздух, а в деня преди раждането била в планината с мъжа си Стоян. Изминала повече от 8 километра, но не се почувствала уморена, а дори по-енергична.

Преди 4 месеца „Уикенд“ пръв разкри, че Зейнеб е бременна. Тя до последно избягваше публични прояви и не говореше за деликатното положение, в което се намира. Само близките й знаели, че очаква дете, защото вярвала, че този момент е интимен и искала да го запази само за себе си.

„Наслаждавах се на всеки миг. Не съм го крила, просто не исках да го демонстрирам“, коментира Маджурова. По всяка вероятност Зизу, както я наричат приятелите, е заченала на остров Пукет. С мъжа й бяха там на почивка през пролетта, а след това репортерката излезе от светлините на прожекторите.

Като разбрала, че е бременна, Зейнеб се обадила първо на родителите си, а след това споделила и с Гала, която е сред най-близките й приятелки. Плевенчанката искрено се зарадвала на новината и като майка дала няколко съвета на Маджурова. Тъй като в началото Зейнеб страдала от неразположения като гадене и повръщане, водещата я убедила да си вземе дълга почивка.

Хубавицата с турски произход отдавна напирала да роди от милионера Балевски и да го върже с дете, но чак сега успя да осъществи намеренията си. Тя вече е на 34. През последните години ясно усещала тиктакането на биологичния си часовник и разбрала, че няма време за губене.

Зейнеб Маджурова стана майка на Мириам сн. Инстаграм

Зейнеб Маджурова стана майка на Мириам сн. Инстаграм

За неин късмет, заченала бързо и безпроблемно и резултатът вече е налице. Семейството не крие, че иска още деца, но поне след 2-3 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар