Деси Слава излезе от следродилната депресия

Деси Слава излезе от следродилната депресия
5 (100%) 2 votes

Деси Слава даде първото си интервю, след появата на втория си син Борис

Деси Слава най-после проговори пред медиите след раждането на сина си. В продължение на цели две години певицата страни от медийното пространство заради следродилна депресия.

„След като родих Борис, известно време бях в следродилна депресия. Всичко трябваше да отмине по-бързо, но не се случи така. Едва сега се чувствам сякаш възкръсвам за ново начало. Преди майчинското чувство някак си потискаше артиста в мен. Но сега вече назрява момента да променя това“, разкрива Деси Слава.

Тя допълва, че и след раждането не е спирала да ходи по участия, но въпреки това не се е чувствала в кондиция.

„От известно време имам желание да спазвам диети. Доста се борих с килограмите, но те ме надвиваха винаги и не успявах да се преборя с тях заради липсата на воля. Вече намерих сили да започна да направя нещо и за себе си“, сподели развълнуваната изпълнителка.

Тя сподели, че не иска да отсъстват от важните моменти от детството на Борис и ще направи всичко възможно да не допуска грешките от отглеждането на първия си син.

„Мамо, надявам се на него да не му липсваш така, както на мен си ми липсвала“, били първите думи на Майки при вестта за втората бременност на певицата, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар