Последни новини за Стоянка Мутафова

Последни новини за Стоянка Мутафова
5 (100%) 1 vote

Състоянието на Стоянка Мутафова започна да се влошава преди 5 месеца

Стоянка Мутафова остава в тежко състояние. Битката за живота й продължава. Лекарите правят всичко възможно тя да се възстанови. Актрисата е на апаратно дишане.

В края на месец октомври тя претърпя операция заради възпалена жлъчка. След интервенцията актрисата получи усложнения. Тя разви сепсис в резултат от инфекция и дълго време бе с висока температура. Лекарите успяха да овладеят възпалението. Стоянка Мутафова свали температурата, но след това състоянието й рязко се влоши. В момента тя е на апаратно дишане. Но лекарите продължават да се борят за живота й.

Щерката на Мутафова – Муки призова феновете й да се молят за нея и тя отново да преодолее болестта.

Лекарите се въздържат от прогнози. Този четвъртък обичаната актриса бе преместена от болница „Лозенец“ във ВМА. Веднага с постъпването й в болничното заведение са извършени нови микробиологични изследвания. По всяка вероятност тя ще бъде бъде подложена на леки интервенции за възстановяване на жлъчката.

В реанимацията на ВМА е и Стефан Данаилов. В отделението не се допускат дори близките на пациентите. Информация за състоянието им се обявява само веднъж дневно, пише ПИК.

В гастроентерологията и хирургията на болничното заведение са се събрали светила на родната медицина, за да обсъдят най-добрия план за лечението на Мутафова и Данаилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар