Бившата на Росен Плевнелиев направи шокиращи разкрития

Бившата на Росен Плевнелиев направи шокиращи разкрития
5 (100%) 1 vote

Бившата съпруга на Росен Плевнелиев – Юлиана направи шокиращи разкрития

Юлиана – бившата на Росен Плевнелиев направи шокиращи разкрития. Тя се срамува, че в продължение на цели 17 години е делила един покрив с бившия държавен глава, който се сдоби с ироничния прякор Пастирката, пише ПИК, позовавайки се на столичен ежедневник.

Пред дружките си тя коментира с недоумение, че не знае как е издържала да живее с него цели 17 години, преди да вземе решението за развод.

Юлиана осъзнавала, че съпругът й не е достоен за държавен глава и поради тази причина отказвала да се появява с него в публичното пространство. Пред дружките си споделя, че още тогава не желаела по никакъв начин името й да бъде свързвано с неговото.

Реномето на Росен Плевнелиев паднало пред бившата му съпруга след поредицата от гафове, които той направи като президент. Но дори след развода Юлияна все повече се разочарова от него. Тя не може да повярва, че бившият й обикаля от телевизия в телевизия заедно със синоптичката Деси Банова и споделя любовните си трепети пред цяла България.

Юлияна предполага, че инфантилното му поведение се дължи на връзката му с блондинката.

„Вече нищо не ме свързва с него. Дори не си спомням, че някога сме били семейство“, споделя пред свои дружки бившата на Росен Плевнелиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар