Стела от „Пътят на честта“ махна силикона (Вижте какво призна Илияна Лазарова за пластиките)

Стела от „Пътят на честта“ махна силикона (Вижте какво призна Илияна Лазарова за пластиките)
5 (100%) 1 vote

Илияна Лазарова с нови разкрития за „Пътят на честта“

Илияна Лазарова дава своя принос за успеха на „Пътят на честта“. В сериала тя се превъплъщава в Стела. Илияна е живяла и работила в САЩ, а след като забременяла, се върнала в България. Долетяла обратно, за да отгледа с помощта на близките си тук първородната си рожба, а и да понатрупа опит в нашенски сериали.

Ролята на Стела Илияна получава след кастинг. „Явих се и след няколко дни получих обаждане, че съм одобрена. Много ми допада работата ми в сериала, предизвикателство ми е. Героинята ми е различна от мен по характер и темперамент, досега не съм играла такъв образ“, споделя екранната Стела от „Пътят на честта“. Илияна признава, че се снима доста интензивно и понякога дори нямаш време да си научиш текста.

Тази седмица героинята на Лазарова загина, но актрисата успя да остави много добро впечатление на зрителите на сериала. Тя обаче е категорична, че е била изключително притеснена, когато е трябвало да играе в еротични сцени в сериала.

Личен живот

Освен разкрития за „Пътят на честта“, Илияна открехва и завесата около личния си живот. Тя признава, че в живота е получавала неприлични предложения, не само от мъже, но и от жени. „Да, дори доста настойчиви и груби. И не само мъже са ми ги отправяли, а и жени. По принцип не се стряскам лесно, защото съм се сблъсквала с всякакви хора, но съм се изненадвала, когато неприличните оферти са идвали от дейци на изкуството – режисьори. Грозна ситуация е това, не знаеш как да реагираш“, казва Лазарова и допълва, че не съжалява за това, че никога не е правила „компромиси със себе си“, пише „Уикенд“.

Екранната Стела споделя и какви интервенции има по себе си. „На 38 години съм и си харесвам кожата – благодатна е. Генът ми е добър, спортувам и водя здравословен начин на живот. И като жена, и като актриса не мога да си позволя да се отпусна. Висока съм 173 см и тежа 53 кг. Бъзлива съм за интервенции, нямам никакви корекции по себе си, освен хиалурон в устните, който съм си слагала преди пет години.

Не си харесвам носа и ако си направя пластика, ще изглежда перфектен. Чупен е и с лека кривина. В детството ми съм падала от люлка, имам дори белег. Комплекс ми е“, разкрива Илияна.

Тя споделя и защо се страхува от корекции. „Имах импланти в бюста, които махнах преди около година. След първата ми бременност си сложих по 280 кубика в гърдите, но след втората получих усложнения при кърменето и се наложи спешна операция за отстраняване. Извадих имплантите и в момента съм абсолютно натурална. Чувствам се по-добре така, имам усещането, че съм по-сексапилна отпреди“, споделя актрисата.

Стела от "Пътят на честта" махна силикона сн. Фейсбук

Стела от „Пътят на честта“ махна силикона сн. Фейсбук

Илияна поддържа перфектната си форма с фитнес, плуване и йога. Актрисата е категорична, че няма никакво намерение да се остави на годините да я сринат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар