Мариана Попова: Ревността е за слабите! (Вдигала ли е скандали на Плачков за „Пътят на честта“?)

Гласувайте за статията

Мариана Попова отговори на слуховете, че ревнува Плачков

Мариана Попова проговори по повод на слуховете, че ревнува Веселин Плачков от интимните сцени, които му се налага да играе в „Пътят на честта“. Любимата жена на актьора бе категорична, че „ревността е за слабите“.

„Свикнала съм да си мият ръцете с мен, но когато се окаже, че го правят най-близките ти хора е недопустимо! Ревността е за слабите и тесноскроени хора. Аз съм артист, чудесно разбирам изкуството и вярвам в това, което правя. Нека Мариана Попова да си остане това, което е… Благодаря на всички, които слушат и уважават музиката ми, а другото не е за мен“, категорична е певицата в социалната мрежа Фейсбук.

Припомняме ви, че се появиха слухове, че Мариана е изключително ревнива. Тя изправяла на нокти не само актьорите, но и авторите на продукцията „Пътят на честта“. Попова всеки път придружавала Веселин Плачков на снимачната площадка. След всяка заснета сцена тя устройвала грандиозни сцени на ревност. Актьорите от сериала останали възмутени от поведението на певицата, тъй като никога досега те не се били сблъсквали с такъв проблем.

Мариана Попова изпадала в истерия от любовните сцени между Плачков и младата му и красива колежка София Маринкова. Когато двамата трябвало да снимат по-интимни кадри, певицата се изнервяла и започвала да държи сметка на Веселин защо предната вечер не е видяла подобни сцени с героя му Киро в сценария, писа „Уикенд“.

Попова обвинявала Веселин, че прекалено се вживява в любовните сцени с красивата София и я гледа влюбено не само по сценарий. По време на един от скандалите между певицата и актьора, тя дори му поставила ултиматум да избира между нея и сериала.

Мариана Попова опроверга слуховете, че ревнува Веселин Плачков сн. Фейсбук

Мариана Попова опроверга слуховете, че ревнува Веселин Плачков сн. Фейсбук

Мариана обаче не издържа на разпространилите се слухове. И категорично реши да ги опровергае. Певицата заяви, че „ревността е за слабите“, а тя не е от тях и приема ролите на Плачков напълно нормално.

Певицата е категорична, че ревността е за слабите сн. Фейсбук

Певицата е категорична, че ревността е за слабите сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар