Джулиана Гани иска и момиче

Джулиана Гани и мъжът й Илиян Найденов крият пола на бебето си. Но близки до семейството им издават, че една от най-коментираните двойки у нас очаква момче. Финес инструкторът бил на седмото небе от щастие, че ще има син, но същото не можело да се каже и за половинката му. Блондинката с много естетични корекции се разстроила, защото открай време си мечтаела за дъщеря. Риалити звездата вече свикнала с мисълта, че ще роди момче, но първоначално трудно приела новината. Няколко пъти посетила гинеколога си и настоявала за обстоен преглед с ехограф. Докторът обаче бил категоричен, че грешка няма и бебето е от мъжки пол. До този момент Джулка си представяла, че ще подготви детска стая в розово, ще връзва панделки и ще купува дизайнерски рокли за дъщеря. Но истината се оказала различна. В крайна сметка Гани се примирила с фактите и била сигурна, че ще обича новороденото, независимо от пола. Тя обаче не се отказала от идеята някой ден да се сдобие и с момиче, пише "Уикенд". За сметка на това, бъдещият татко Илиян Найденов не можел да си намери място от радост. Той признал пред познати, че винаги е искал син. И ето че мечтата му е на път да се превърне в реалност. С Джулиана избрали нетрадиционно име за бебето, но предпочитали да го съобщят след раждането.

Подготовка

Гани вече е в напреднала бременност и с мъжа й усилено се подготвят за големия момент. От няколко седмици с пловдивския им апартамент кипи ремонтна дейност, а част от процеса споделят с последователите си в социалната мрежа. Повечето им фенове са на мнение, че обзавеждането е доста кичозно и претруфено, но пък отлично пасва на стила на Гани. Прави впечатление, че суетната блондинка е качила не повече от 4 килограма, а коремът й почти не личи. Тя не крие, че макар и бременна, продължава да спазва хранителен режим и да спортува. Някои побързаха да я упрекнат, че това не е здравословно за жена в нейното положение, но Джулиана не ще й да чуе. Тя толкова се страхува, че ще напълнее и ще заприлича на бъчва, че прави всичко възможно до последно да запази добрата си форма.

Режим

Признава, че яде основно овесени ядки, супи и плодове, а за сладкишите напълно е забравила - не само, защото не са полезни, а защото не изпитва необходимост да ги консумира. "Бебето се развива нормално, не мисля, че му вредя по някакъв начин. Имам си корем, но не изпъква, а и знам как да се обличам, така че да не акцентирам върху него. За тренировките се доверявам изцяло на Илиян - той е професионален фитнес инструктор и знае кои упражнения са подходящи за мен", коментира риалити звездата. [caption id="attachment_610091" align="aligncenter" width="300"]Джулиана Гани и Илиян очакват момче сн. Инстаграм Джулиана Гани и Илиян очакват момче сн. Инстаграм[/caption] Джулиана заявила на мъжа си, че иска до 3 месеца след раждането да си върне идеалните мерки, а той й обещал, че ще я мотивира да е в по-добра форма от всякога.