Алисия се явява в една и съща вечер на две места

Поп фолк изпълнителката Алисия, която се крие под маската на Принцесата в "Маскираният певец", се опитва да заблуди зрителите и детективския панел в предаването, че не участва в шоуто. Тя се появи на две различни места в една и съща вечер. Оказва се, че Алисия е прелетяла с чартърен полет разстоянието от София до Варна заради свое участие в морската столица. В 22:30 ч. в събота вечерта, когато бе поредният епизод номер 9 на забавното предаване, певицата веднага отпрашила към Терминал 1 на софийското летище. С частен самолет, собственост на нейната половинка, Алисия отлетяла към Варна. Там тя имала участие същата вечер в популярен нощен клуб.

Разстояние

Проверка на "Уикенд" показва, че певицата е излязла да пее около 1 часа през нощта. А разстоянието от София до морската столица може да бъде изминато за толкова кратко време единствено със самолет. Диджеят в клуба я посрещнал с песента "Loquita", която Алисия изпълни в първия епизод на "Маскираният певец". Певицата обаче се направила на ударена и се пошегувала, че изобщо не знае за какво й намеква, пише "Уикенд". Според договора, който са сключили всички изпълнители в "Маскираният певец", те могат да поемат други ангажименти, единствено ако не възпрепятстват участието им в забавното предаване. Тъй като в събота вечер, когато е поредното издание на шоуто, "България Ер" няма вечерни полети, Алисия била принудена да намери друг начин за придвижване. А именно с чартърен полет с частен самолет. Както е известно, повече от година певицата живее под един покрив в къща в полите на Витоша с бизнесмена Симеон Филипов, които се занимава с недвижими имоти. За лукса, в който тъне, бившата половинка на Валери Божинов, загатна самата тя, публикувайки свои снимки в социалните мрежи. Тя качи кадър от частен самолет, на който лети заедно с гаджето си. Макар че в началото криеха връзката си, Алисия и Симеон могат да бъдат забелязани в скъпарски столични заведения.

Елиминации

Изпълнителката на "Важно ли ти е" е сред любимите участници на зрителите в забавното шоу.Тя  никога не е била на елиминации с други участници. Алисия обаче се оказа сред най-лесно разпознаваемите образи в предаването. Още в първите секунди от първото й изпълнение фенове на певицата веднага разконспирираха, че тя се крие под костюма на крехката Принцеса. Сред уликите е, че приказната героиня е родена на 20 км от София, а посоката е Черно море. Алисия е родена във Вакарел, но е отраснала в Ихтиман. Хитовата изпълнителка е с ръста на маскираната принцеса. Освен това без грешка изпълни песен на испански, а самата тя е завършила испанската гимназия в столицата. Участията на 36-годишната звезда от Ихтиман леко са се разредили през последните два месеца. На въпрос на детективския панел дали е представител на попфолка, Алисия отговори: "Аз съм представителка на най-слушаната музика, на една от най-слушаните песни в България". [caption id="attachment_610087" align="aligncenter" width="300"]Алисия, която се крие зад маската на Принцесата, ходи на участия с частен самолет сн. Фейсбук Алисия, която се крие зад маската на Принцесата, ходи на участия с частен самолет сн. Фейсбук[/caption] В момента последният й хит "Не ме наричай скъпа" надхвърля 1 милион и половина гледания в най-популярния канал за видеосподеляне YouTube.