Томислав Дончев и съпругата му на шопинг в МОЛ (Папрашки снимки)

Гласувайте за статията

Вицпремиерът и половинката му ходят почти с еднакви дрехи

Томислав Дончев и неговата половинка Светлана бяха засечени от фотографите на „Ретро” по време на неделен шопинг.

Семейната двойка посети един от големите търговски центрове в столицата. Където направиха една обиколка на магазините. Като цел на посещението им не бяха обектите с модни дрехи за зимния сезон. А тези, които предлагат стоки за дома от най-различно естество.

Докато Светлана оглеждаше старателно стоките вицето на Бойко чинно стоеше пред магазина и я чакаше. Политикът обаче веднага бе разпознат от случайните посетители на мола и бе заобиколен от избиратели, с които Дончев проведе кратък разговор. Направи впечатление, че на всеки обърна внимание и с всеки размени по някоя дума.

Снимки: ПИК

Макар, че семейството бе излязло на пазар в почивен ден и на двамата телефоните не спряха да звънят. И Томислав и Светлана говориха по бизнес дела, обикаляйки лъскавите търговски обекти.

На тръгване семейната двойка не носеше натъпкани до горе торби с покупки. Но явно разходката  им се е отразила добре защото изглеждаха в добро настроение.

Това, което направи най-силно впечатление на хората бе, че двамата се бяха стъкнали с почти еднакви дрехи. Дрескодът на семейство Дончеви бе дънки и тъмна тениска. Приятелите им отдавна не се изненадват на снимките им в социалната мрежа. Защото са свикнали да ги виждат облечени със сходни облекла, предват от ПИК.

Семейството на Карнавала в Габрово
Снимка: Фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар