Алла Пугачова шашна с елегантни крака (Вижте примадоната на 70 – Снимки)

Гласувайте за статията

Легендарната певица изглежда зашеметяващо за своите 70 години

Алла Пугачова спокойно може да послужи за пример на подражание. През последните няколко години примата на руската естрада претърпя коренна промяна.

70-годишната руска звезда толкова се е вталила, че по фигура прилича на младо момиче или може да бъде объркана с по-голяма сестра на близнаците си Лиза и Хари.

Снимка: Инстаграм

Певицата не само промени формите на тялото си, но и стила си на обличане. Докато преди в гардероба на Пугачова преобладаваха широки и безформени дрехи с качулки, сега там можем да видим тоалети с по-плътно прилепнали силуети . А изборът й да заложи на черното показва безупречния й перфектен стил, който разкри нереално изящните й крака. А тя от няколко години насам не спира да го демонстрира.

Снимка: Инстаграм

Алла Борисовна се облече с тесни тъмни дънки, сако и шапка в тон. Като допълни целия си образ с масивни аксесоари. Примадоната шеговито написа към своя пост в социалната мрежа: „Къде съм тръгнала, докато децата спят, а мъжа ми е на работа?”

Последователите легендарната прима веднага й отвърнаха като с удоволствие я посъветваха как да се забавлява. Нейна почитателка пък не пропусна да й отговори като я покани на гости с думите: „Ела на гости, Алла Борисовна! И аз имам съпруг, който е на работа и син в университета. Гарантирам уютна атмосфера!”, предават от wday.ru.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар