Ламбо и Стоянка Мутафова заедно в една реанимация (Повече за състоянието им)

Ламбо и Стоянка Мутафова заедно в една реанимация (Повече за състоянието им)
2 (40%) 1 vote

Актрисата преместена в ВМА, с Ламбо са на метри един от друг

Стоянка Мутафова спешно е била преместена от Правителствена болница във ВМА. Това разкри дъщерята на легендарната актриса. Където на лечение е и другия наш звезден актьор Стефан Данаилов.

Муки сподели, че се помолила майка й да бъде изпратена в лечебното заведение, заради убеждението си, че там работят най-големите светила в медицината у нас.

Мария Грубешлиева благодари на шефа на болницата за оказаното съдействие за транспортирането на възрастната актриса до там.

Колаж: ХотАрена

Дъщерята на Мутафова отказа коментар за преместването на майка й, но поясни само, че не й предоставяли конкретна информация за здравословното й състояние. Но в момента е категорична, че родителката й е по-добре. Тя неотлъчно е до нея, като я разсейва с разкази на най-различни случки. А Стояна реагира, като й стиска ръката или мига с очи.

Муки признава, че дори домашните любимци на театралната прима са се затъжили за нея. Усещат липсата на стопанската си и чакат да се върне.

Мария Грубешлиева се моли на Господ майка й да оздравее и не губи надежда, че ще се оправи.

Подобрения има и в състоянието на Ламбо. Вече е контактен, говори, но свижданията му са ограничени до минимум. Племенницата му го видяла само за 5 минути. Тя твърди, че не забелязва промяна в състоянието на актьора, но поне не се влошава, която й дава надежда.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар