Къци, ти ли си Шапката в „Маскираният певец“?

Къци, ти ли си Шапката в „Маскираният певец“?
5 (100%) 1 vote
Зад маската на шапката може да се крие и Станимир Гъмов

Вече втори месец зрителите на забавното предаване „Маскираният певец“ по Нова тв гадаят кой се крие под атрактивните костюми на участниците – пише в. „Уикенд“. Единственият участник, за когото детективите признават, че нямат представа кой е, и Шапката – отбелязва изданието.

Заради ниския за мъж ръст на Шапката от 173 см. и първия жокер, че Шапката от 15 години върти педалите на колелото, фенове на „Маскираният певец“ заподозряха Къци Вапцаров.
„Къци, ти ли си Шапката?“ – директно попитаха фенове на профила му във Фейсбук.
Шоуменът Къци обаче категорично отрече да участва в предаването. Разбира се, едва ли би си признал – нали иначе го грози сериозна неустойка.

Близки до 40-годишния бивш национал Стойко Сакалиев пък са убедени, че именно той е в костюма на Шапката. Бившият нападател на ЦСКА все имал планове за събота вечер, когато е поредното издание на „Маскираният певец“.
Много е възможно зад тази маска обаче да се крие актьорът Станимир Гъмов. По време на първите издания на шоуто обаче той бе на турне в Канада, което прави участието му в предаването невъзможно. Ето защо той отпада от списъка, в който обаче фигурират още актьорите Мариан Вълев и Николай Урумов – отбелязва изданието.

Фенове питат Къци дали той се крие зад Шапката

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар