Брендо се крие вече във Виетнам

Гласувайте за статията
Евелин Банев-Брендо говори с близките си само от улични телефони

Един от най-страховитите наркобосове у нас – Евелин Банев-Брендо, е рекетиран от корумпирани ченгета по върховете на спецслужбите за внушителната сума от 6 млн. лева – пише в. „Уикенд“. Високопоставена източник на изданието от МВР споделя, че доносници от подземния свят са разкрили абсурда униформени да изнудват мафиот от ранга на въздесъщия Брендо.

За да се спаси от рекета, соченият като кокаинов крал, възпитаник на спортното училище в Стара Загора с профил „борба“, се скрил чак в Ханой, столицата на социалистически Виетнам. За да не бъде разкрит, бандитът от световна величина звънял на най-близките си хора само от улични телефони в 8-милионния Ханой или от предплатени СИМ карти, които използвал само по веднъж.

Причина за конспирацията е, че нагли униформени отчаяно търсели връзка с гангстера, за да му поискат 6 млн. лева, срещу които щели да го отърват от проблемите му с МВР и правосъдието. Първоначално босът се скрил във Венецуела, където има сериозни контакти с подземния свят. Именно оттам Брендо взимал години наред кокаина, който продавал из цяла Европа. В последните две години обаче ситуацията във Венецуела се влошила, което наложило Банев да потърси убежище във Виетнам – коментира изданието, като припомня, че Брендо има 6-годишна ефективна присъда у нас.

Брендо се премести от Венецуела във Виетнам

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар