Ивон Динева втрещи с признание: Не ползвала грим! (виж тук)

Ивон Динева втрещи с признание: Не ползвала грим! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ивон Динева втрещи с изказването, че не ползвала грим!

Все още малолетната щерка на Анелия и Коко Динев – Ивон Динева даде подробен отчет какви подобрения е правила по лицето си.

Ивон Динева

Ивон Динева не ползвала грим в ежедневието си… Дали?!

От доста време насам ученичката скандализира с огромните си джуки, гигантски мигли и тонове грим по лицето. Във видео в Инстаграм Ивон заяви, че няма нито силикон, нито хиалурон в устата и че единственото изкуствено нещо в нея, са миглите й.

„Не използвам грим в ежедневието си и нямам корекции, нито силикон, нито съм си слагала нещо. Но без миглите си не мога, нося изкуствени, само това имам като корекция, без тях не излизам“, обснява 15-годишната ученичка, пише столичен вестник.

Припомняме, че преди време самата Анелия си призна, че е допуснала грешка с дъщеря си: „Докато беше във ваканция, позволявах да излиза по-често, но сега започна училище и трябва да я стягам!

Отчитам като своя грешка, че бях твърде либерална с нея. Може би има нужда от по-строг контрол“, споделя Анелия.

Дори и най-верните фенове на Анелия я упрекват, че позволява такива волности на Ивон. Която открай време слага тежък грим и се носи като фолк дива.

На някои от снимките устните й изглеждат като ужилени от пчела. Но за щастие девойката още не е прибягнала до инжекции с хиалуронова киселина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар