Слави Трифонов ходи с бронежилетка

Гласувайте за статията
Слави Трифонов от години трепери за сигурността си

Слави Трифонов пее с бронежилетка на всичките си големи концерти – пише в. „Уикенд“. Дългия от години трепери за сигурността си и е взел най-сериозните мерки, за да не пострада от зложелатели и врагове. Източници на изданието разкриват, че шоуменът е бил с бронирана жилетка на концерта си на националния стадион „Васил Левски“ през 2015 година, когато събра над 70 000 души публика.

Слави Трифонов от години се движи с брониран джип и 7 души охрана. По брой на гардове той задминава даже някогашните страховити мутри. От много време Дългия не излиза от дома си без охранители, които бдят над сигурността му и го транспортират до офиса му. Когато се налага да излиза пред по-голяма публика или сред хора, Трифонов задължително облича бронираната си жилетка.

Повече от 15 години Слави движи със стабилна охрана и е недостъпен за журналисти и папараци, тъй като здравеняците не позволяват и муха да прелети над него. Средната възраст на охранителите му е 30-35 години, като всички са минали през системата на МВР. Шефът на охраната е с него повече от 20 години. Трифонов нарича охранителите си „моите сътрудници“. Бронираната ризница, която носи, струва над 3000 лева, което е нищожна цена за сигурността на шоумена – коментира в заключение изданието с най-голям тираж у нас.

Под черната си фланелка Слави носи бронежилетка

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар