Юлияна Плевнелиева: Срамувам се, че бях жена на Росен Плевнелиев

Юлияна Плевнелиева: Срамувам се, че бях жена на Росен Плевнелиев
1 (20%) 1 vote
Бившият ми мъж оглупява фатално покрай Деси Банова – твърди бившата първа дама

Юлияна – бившата съпруга на Росен Плевнелиев, вече не ще и да чуе за него – пише в. „Уикенд“. Госпожата се срамува, че е делила покрив и постеля с човек, когото мнозинството българи наричат иронично Пастирката. И недоумява как е издържала цели 17 години заедно с него, преди да се реши да го напусне – отбелязва изданието.

Красивата столичанка си даваше сметка, че мъжът й е недостоен за държавен глава, още по времето, когато той властваше на „Дондуков“ 2. Затова и не искаше да го придружава по официални събития и категорично отказваше да се афишира като президентша.
„По-добре хората да не ме свързват с този човек“ – споделяше тя пред приятелския си антураж. И допълваше, че загубила уважение към мъжа си покрай безбройните му политически гафове.

И след развода от 2017-а година Юлияна продължи да се срамува от Росен. Тогава вече я възмущаваха не толкова издънките му като общественик, а парадирането му с новата му любов.
„Не съм очаквала, че бащата на синовете ми ще се окаже такъв инфантил“ – ядосваше се в онзи период бившата съпруга на президента пред приятелките си.
„С Росен вече нищо не ме свързва. Може пък да оглупява покрай Дени Банова. Даже съм забравила, че сме били семейство“ – споделя Юлияна.

Юлияна няма никакво уважение към бившия си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар