Деси Слава в следродилна депресия (Вижте какво разкри певицата)

Гласувайте за статията

Деси Слава възкръсва за ново начало

Деси Слава даде първото си интервю след раждането на втория си син Борис. Поп фолк изпълнителката признава, че доста дълго време не се е чувствала във форма и затова не се е появявала в медийното пространство.

„След като родих Борис, имах известно време следродилна депресия, която уж трябваше да отмине по-бързо, но не ме пусна толкова бързо. Чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам за ново начало. Преди, майчинското чувство някак си потискаше артиста в мен. Но сега вече назрява момента да променя това. Въпреки че не съм спирала да ходя по участия, но не бях на сто процента в кондиция. От известно време имам желание и за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиваха винаги и не успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си“, споделя Деси Слава в „Автограф“.

Певицата споделя пред Галя Димитрова, че сега майчинството й е много по-различно. Когато е родила Майки, не е осъзнавала толкова много каква отговорност е да си майка. Самата тя тогава е била много малка, а в грижите за Майки много помагала майка й.

Майчинство

„Дори е имало моменти, в които все едно тя му е била майка, а аз негова сестра. Не бях тази майка, която съм сега. За хубаво или за лошо, това са стечения на обстоятелствата и съдбата. Липсвала съм много на Майки и сега не смятам да го допускам същото с Борис. Не съм го осъзнавала тогава. Когато съобщих на Майки, че съм бременна и че ще има братче, той много се зарадва в първия момент и в следващия се разплака и ми каза: „Мамо, надявам се на него да не му липсваш така, както на мен си ми липсвала“.  Аз се разплаках заедно с него“, признава Деси.

Деси Слава разказва, че навремето е имала много повече участия и е била много по-ангажирана с работата си. Тогава е била в силата си, а и времената са били други. „Сега няма как да го допусна, защото съм много по-зряла и осъзнала, колко е важно да бъда до детето си, а и приоритетите се променят. Човек по един начин разсъждава, когато е на 20, по друг – на 30 и съвсем по друг – на 40“, споделя изпълнителката.

Деси Слава възкръсва за ново начало сн. Инстаграм

Деси Слава възкръсва за ново начало сн. Инстаграм

В момента Деси работи по два нови проекта, с които ще зарадва феновете си съвсем скоро, пише planeta.tv.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар