Татяна Лолова: Аз съм първата българка с корекции на бюста (Още признания)

Гласувайте за статията

Татяна Лолова разказа пикантни истории от филмографията си и живота си

Татяна Лолова разкрива любопитни факти и истории от живота си в биографичната си книга „Дневници и делници“. С типичния си шеговит тон актрисата сензационно признава, че всъщност е първата българка, която е намалила доброволно бюста си преди години.

На операцията тя се подложила, тъй като пищната й гръдна обиколка, за която всички дами в гилдията й завиждали, й носела само минуси и то не само в професията. Бюстът на Татяна Лолова застрашавал здравето й. Това я подтикнало да легне под ножа далеч преди интервенцията да бъде позната в България и някои представителки на фолк жанра като Преслава и Десислава да се гордеят, че са минали през нея.

„Вярно е, но не е толкова важно“, скромно коментира Лолова за интервеницията, която по време на социализма е определяна и като секссимвол на киното.

В книгата си „Дневници и делници“ тя е включила и някои по-пикантни истории от филмографията, която е снимала. Такъв е разказът й за заснемането на легендарния филм „Бон шанс, инспекторе“, който е любим на много българи. В него тя си партнира с Велко Кънев, пише „Ретро“. На снимачната площадка двамата трябвало да изиграят еротична сцена, която била по идея точно на Лолова.

„Направих един стриптийз зад декора, едни въздишки и допълнителни думички, чисто моя импровизация. Екипът полудя от смях, през цялото време треперех, че техният кикот ще влезе в записа“, смее се Лолова.

Татяна Лолова е първата българка с корекции на бюста сн. hotarena.net

Татяна Лолова е първата българка с корекции на бюста сн. hotarena.net

Последната една година обаче Татяна все по-рядко се усмихва. Причината за това е загубата на голямата й любов – Светослав Светославов – Славето. Съпругът на любимата на много хора актриса почина в края на миналия декември на 85-години. Татяна и нейния любим мъж бяха семейство цели 55 години, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар