Наум Шопов със страхотна изненада за Теа (Вижте какво й подари дни преди раждането)

Гласувайте за статията

Наум Шопов с невероятен подарък за своята любима

Наум Шопов и Теа Минкова са в трепетно очакване на първото си дете. Само след около месец те ще държат в ръцете си своята малка принцеса. Младите родители вече трескаво се подготвят за този хубав миг, когато на бял свят ще се появи първата им рожба.

Като истински инфлуенсъри, Наум и Теа споделят голяма част от личния си живот с техните фенове в социалната мрежа и в личния си канал. Вече разбрахме, че бъдещите родители са направили по-важните покупки, необходими за едно бебе като легло, шишета, количка. Теа и Наум дори направиха ремонт на жилището си, за да бъде готово да посрещне новия член на семейството.

Годеницата на екранния д-р Тасев често споделя с последователите си в социалната мрежа Инстаграм как минават дните й и как се чувства по време на бременността. Тя вече е в края на осмия месец. „В 8-мия месец, + 8кг., ставам по 8 пъти през нощта“, разкрива бъдещата майка проблемите, с които се сблъсква през този период на бременността.

Теа споделя още, че миналата година се е запасила с пуловери, които да носи като рокли. Но сега това няма как да стане. „Миналата година си накупих „широки пуловери“, които да нося като роклички през зимата… Е, тази година вече са просто пуловери“, споделя бъдещата майка.

Изненада

Изненадите за Теа не спират, но те са предизвикани не само от състоянието, в което се намира. От влог на бъдещите родители става ясно, че Наум е успял да изненада своята любима с нещо много полезно за всяка майка. Става ясно, че Теа вече е горд собственик на нова кола или както екранният д-р Тасев я нарича – „МамаМобил“.

Наум Шопов подари на Теа чисти нова кола сн. Инстаграм

Наум Шопов подари на Теа чисти нова кола сн. Инстаграм

На кадър, качен в официалния профил на Наум Шопов в Инстаграм, Теа гордо позира за снимка с новата си придобивка. С новия „МамаМобил“ тя безопасно ще вози бебето. Моделът на колата е със специална система, която позволява безопасно прикрепяне на детско столче на задната седалка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар