Димитър Рачков и Зуека вбесяват зрителите

Димитър Рачков и Зуека вбесяват зрителите
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков и Зуека се оказа най-дразнещите лица в родния ефир

Екранното дуо Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, се оказа не само най-популярен, но и най-дразнещ телевизионен тандем. Това показва допитване сред зрителите, узна HotArena.

Двамата водещи  са лидери в анкетата на Хотнюз, която търси отговор на въпроса „От кои ТВ персони искате да си отдъхнете?“.

22% от читателите на запитването са посочили за най-досадни Рачков и Зуека, които са абонирани за всички продукции на Маги Халваджиян. Екранното дуо се изявява не само в  „Господари на ефира“, но и в останалите продукции на продуцента – „Като две капки вода“, а сега и „Маскираният певец“.

Всяко шоу по Нова ТВ се превръща в запазена територия за талантливите, но вече доста омръзнали на зрителите актьори. От свитата на Магърдич Халваджиян не само Рачков и Зуека да омръзнали на зрителите. Второто място в анкетата е за Гала, която събира 18,51% от резултатите за най-досадно лице в родния ефир.

Според проучването, зрителите са отегчени не само от баналните лица на Нова ТВ. В конкурентната медия бТВ също има водещи, които вече са омръзнали на аудиторията. Сред тях са Иван и Андрей, които водят земеделското предаване „Фермата“, продуцирано от тях.

Сходен е резултатът и на новия телевизионен тандем Даниел Петканов – Александър Кадиев. Двамата се изявяват като водещи на „България търси талант“,но зрителите не са очаровани от тях, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар