Слави Трифонов пее с бронирана жилетка

Слави Трифонов пее с бронирана жилетка
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов се страхува от атентат

От години Слави Трифонов трепери за сигурността си. Той се страхува да не стане жертва на атентат и е предприел сериозните мерки, за да се предпази от зложелатели и врагове. За целта той дори разчита на бронирана жилетка. На концерта си на националния стадион „Васил Левски” през 2015 г, когато събра над 70 000 души публика, той е пял с бронирана жилетка, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Шоумен номер едно от години се придвижва с брониран джип и разчита на 7 души охрана. Той надминава дори най-страховитите мутри по брой охранители, които бдят над сигурността му. Учиндолецът не излиза от дома си без охрана. Когато се налага да се появи пред повече хора, той залага на специална жилетка, която би го защитила от куршуми.

Гардовете му не позволяват и муха да прелети над него. Въпреки липсата на информация за заплаха на живота му, той е сред най-стриктно пазените хора в държавата. Всеки един от неговите телохранители е минал през системата на МВР. Някои от служителите му дори са били лична охрана на политици или крупни бизнесмени. Има и такива, които са били част от системата на НСО. Шефът на охраната на Слави Трифонов носи най-голяма отговорност за сигурността му. Той работи за него цели 20 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар