Взрив: Виж каква рекордна издръжка плаща д-р Енчев на Теди Велинова!

Гласувайте за статията

Д-р Енчев плаща рекордна издръжка на бившата си Теди Велинова!

Известният д-р Енчев си е взел почивка, за да разпуска „по мъжки” в Берлин заедно със своя 7-годишен син. Пластичният хирург показа снимка от луксозен хотел, в който се е настанил заедно с своя „малък принц”, както нарича момчето.

д-р Енчев

Не е за вярване каква рекордна издръжка плаща д-р Енчев на Теди Велинова за децата им

Двамата с наследника му Филип са пътували по повод имения ден на хирурга. В Германия именития доктор има и доста клиенти и делови партньори

По същото време майката – Теди Велинова, с която Енчев се раздели през лятото със съобщение до медиите, е останала в София заедно с дъщеричката им София.

Наскоро хирургът сподели, че отношенията с бившата му половинка са леко обтегнати, но и двамата се стараят децата да не го усещат. Двамата са спрели да общуват и почти не се чуват.

Моделката обаче получава доста сериозна месечна издръжка от пластичния хирур. Според източник на вестник „Уикенд”, Велинова се радва на сумата от 10 000 лева, която наистина е доста висока за българските стандарти.

Всички разходи за децата се посрещат от ваятеля на бюстове и джуки. Велинова заедно с хлапетата е останала и да живее в семейното имение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар