Кейт да не гледа! Принц Уилям се натиска с известна певица (Всичко за гафа)

Гласувайте за статията

Херцогът си позволи да наруши протокола, целува се публично с Рита Ора

Принц Уилям никога не показва любов или каквито да е чувства публично заради строгите кралски протоколи. Особено като се има предвид, че той ще е бъдещият крал на Великобритания.

Но ето, че й херцогът на Кеймбридж се подаде на вълненията си и направи голяма издънка. Той присъства на годишнината от благотворителния проект Centrepoint. Като на церемонията бе без съпругата си Кейт Мидълтън.

Цялото публично внимание бе насочено към наследника на трона, който бе облечен в костюм от тъмно зелено кадифе. Свидетели отбелязаха факта, че иначе сдържания принц този път се държеше далеч по-освободено и по-скоро приличаше с поведението си на брат си Хари. Отколкото на самия себе си.

Принц Уилям не скри щастието, че се среща с Рита Ора
Снимки: popara.mk

На лъскавото събитие присъства американската певица Рита Ора. Която също подкрепи проекта за подпомагане на бездомните. Когато Уилям и Рита се срещнаха те потънаха в приятен разговор. Това си личеше по лицата и на двамата. Херцогът обаче стигна доста по-далеч като прегърна певицата и дори я целуна. Жестове, абсолютно недопустими за благородник който внук на монарха и претендент за короната.

И макар жеста му да беше приятелски в мрежата веднага започнаха да обсъждат несериозното поведение на херцога. Който никога до сега не си е позволява такива волности. Хората коментират, че принцът си е позволил малко свобода защото е бил сам, а Кейт останала вкъщи. Други пък са на мнение, че щом веднъж е нарушил кралския протокол може да целува и жена си както го прави принц Хари, предават от popara.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар