Кристина Агилера шашна с тлъсто тяло и яки кълки (Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Певицата показа, че е жена без задръжки и не робува на комплекси

Известната Кристина Агилера от елегантно момиче преди се превърна в жена с пищни форми. Дори тези фенове, които са най- върли почитатели на певицата не можеха да си представят колко е напълняла докато не я видяха на сцената.

Агилера пътува на световно турне  и скоро имаше концерт в Дъблин. Тя излезе на сцената в прозрачно боди, обсипано с блестящи елементи и концертния й костюм  извади на показ прекалено заоблените й форми.

Снимки: hyser.com.ua

Гърдите на Кристина лъснаха навън, но тя изобщо не се смути от това. Естествено някои от феновете направо загубиха  ума и дума от гледката, която се разкри пред тях. Тя се държеше освободено и не показа ни най-малко, че на напълнялата й фигура не подхожда този разголен тоалет.

Снимка: hyser.com.ua

Разбира се повечето от феновете бяха възхитени от появата на своята любимка. Публиката оцени дръзкото й облекло и бяха на мнение, че с него изглежда много секси. Други пък споделиха, че са готови да простят на идола си всичко, в името на възможността да се насладят на прекрасните й вокали, предават от hyser.com.ua.

Мъжката половина от феновете на Агилера са категорични, че я харесват защото не се интересува от фигурата си и от това какво мислят другите за нея. „Заради тази смелост я обичаме”, споделят за певицата нейните почитатели.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар