Миролюба Бенатова откраднала мъжа на жена с две деца (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Изоставената съпруга е отвратена от безскрупулната постъпка на екс журналистката

Миролюба Бенатова, която сега се подвизава като таксиджийка разбила семейство с две малки деца. Тя отмъкнала съпруга на Ралица. Който е с 10 години по-млад от нея.

Двамата са любовници от известно време, а бившата журналистка дори крои планове да мине под венчило с гаджето си.

Снимка: Ретро

Потърпевшата съпруга Ралица Петрова се оплакала в редакцията на ПИК, като разкрила любовния триъгълник. Тя до скоро не била наясно коя е въпросната жена, която е отмъкнала съпруга й, но в последствие разбрала, че именно Бенатова е тази заради, която съпругът й напуснал семейния им дом.

За извънбрачната връзка на половинката си зарязаната съпруга разбрала в началото на годината. След девет години брак любимия й все по-често закъснявал, отсъствал в неделите докато накрая се изнесъл. Последвало дело за развод, на който последното дело било през септември.

До този момент изоставената жена не подозирала заради коя жена се е разпаднал брака. Съвсем скоро нейна приятелка й споделила, че  засякла двойката в столичен мол. Чак тогава й светнала червена лампичка и се усетила тъй като била видяла снимка на Миролюба в телефона на бившия си.

Ралица била съвсем разтревожена когато децата й казали, че се запознали с новата жена на баща си. Дори двете момичета споделили, но с баба си, че заедно ходили на кино.

Сега баща им Симеон, който е инженер живее в жилището на бившата журналистка заедно с нейната котка. Ралица е възмутена от нейната постъпка защото недоумява как е възможно да си хванеш млад мъж с две деца и да разбиеш семейство.

Но това едва ли ще тежи на съвестта на Бенатова. Тя бе заявила в интервю, че не вярва в брака и неговите ценности, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар