Любима на Слави Трифонов стана продавачка

Гласувайте за статията
Танцьорката Моника Бабикер беше спрягана за любовница на Дългия

Любимата танцьорка на Слави Трифонов загърби светския живот и стана продавачка – пише в. „България днес“. Екзотичната красавица Моника Бабикер избяга от светлината на прожекторите, заживя в Русе и продава дрехи в центъра на града – отбелязва изданието.

Моника стана известна покрай участието си в първия сезон на успешното риалити шоу „Танцувай с мен“, което беше организирано от Дългия. Мулатката впечатли Слави Трифонов с еластичността си и въпреки че не спечели, той я взе към екипа си. Бабикер участваше в големите концерти на Дългия, които организира в столицата през последните години и беше част от най-близкото му обкръжение.

В един период от живота си танцьорката започна да гради кариера в Лондон, но изненадващо за някои се върна в България и заживя в Русе. Там Моника отглежда 9-годишната си дъщеря и малкия си син, който е в ясла, и работи в магазин за дрехи. Въпреки че няма голяма клиентела и е запозната с малките финансови възможности на голяма част от русенци, танцьорката не се оплаква и се наслаждава на спокойния си живот. Паралелно с работата, тя учи право задочно в Русенския университет. По документи родният й град е Варна, но Моника признава, че най-добре се чувства в Русе и там вижда бъдещето на себе си и децата си.
Преди години Моника бе спрягана да любовница на Слави, но това беше само слух, който не беше потвърден официално от нито една от двете страни.

Моника заживя като обикновен човек в Русе

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар