Нацепи се: Коцето тренира при Любо Чука! (още подробности)

Гласувайте за статията

Коцето започна да тренира при Любо Чука!

С ММА боец се поддържа във форма фолк певецът Константин. Коцето тренира при един от майсторите в смесените бойни изкуства – Любомир Симеонов, по-известен като Любо Чука.

Коцето

Коцето започна да тренира при Любо Чука

Двамата са се сдушили в залата за бокс и Коцето започнал да изучава тънкостите при удрянето на боксовата круша.

Изпълнителят сам се похвали за новото си хоби, като дори сподели снимки в социалните мрежи, пише вестник „България днес”.

„С лекота минавам от две десни към две големи”, фука се певецът, който след млатене на крушата надига чаша с уиски. А компания на бара му прави именно самият треньор, с когото удрят наздравица всеки път, преди да посегнат към уреда.

И докато едни ги поздравяват, други се занасят, че до Чука, иначе високият Константин изглежда като джудже. А други се майтапят, че май не са се събрали да тренират, а на надпиване.

Иначе познанството им явно се е родило покрай общата им любов към „Левски”. Чука е един от най-големите ултраси на отбора и дори бе съден заедно с други представители на агитката по делото на наркобанда „Чуковете”, което се точи години наред в спец-съда.

Новите приятелства на Константин обикновено се въртят около чашката. Така се запознава и с Димитър Ковачев – Фънки.

Макар и заклет металист, Фънки стана редовен посетител в чалготеката на Коцето в Студентски град.

Почитателите на певеца се радват на веселия нрав на Константин и чувството му за хумор, но не спират да го питат и за творчеството му.

Най-задавания въпрос в коментарите е кога ще изкара нова песен. Ако се съди по снимките, май няма да е скоро.

Неотдавна Константин се похвали и със снимка в басейн, на която е налапал цигара. Много от почитателите му го предупредиха, че си скъсява живота така и не мисли за семейството си, като се трови по този начин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар