Наталия Гуркова излезе от депресията, че и се разголи! (още подробности)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова отново се връща към нормалния си начин на живот!

Мис България Наталия Гуркова захвърли траура. Година след смъртта на съпруга си Джордже Михалевич, миската най-после започна да излиза от депресията.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова хвърли траура и се разголи

Красавицата дръзна да се пусне в по-провокативен тоалет, загърбвайки сдържаното си поведение. И позира облечена само с елегантно сако, което палаво е разкопчала, пише вестник „България днес”.

Няма съмнение, че Наталия изглежда повече от великолепно и днес. А освен това поддържа фигурата си с много спорт и диети.

Припомняме, че по нейните стъпки е тръгнала и дъщеря й Джорджия Михалевич. Която грабна световна титла на международния конкурс „Литъл Мис Нейшънс”.

Състезанието между деца от цял свят се проведе в бразилския град Куритиба, а Мис България 1998, която преди година загуби мъжа си, незабавно се похвали с успеха си в социалните мрежи.

В престижното състезание са участвали малки кукли от 20 страни, а българчето се окичи с короната навръх деня на Съединението — 6 септември.

Джорджия се представи в 4 тура — тур с хавайски костюми, с официални тоалети, тур за таланти, където изпълни песен на Адел, и кръг с национални костюми, пише вестник „България днес”.

В официалната финална вечер малката Джорджия залага на бална рокля в тюркоазни цветове, с която печели състезанието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар