Хороскоп за 14 ноември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Везни
Подгответе се да предприемете промени, които са планирани от вас преди време. Разчитайте на себе си. Поставете началото на нови занимания следобед. Бъдете особено предпазливи. На работното място жънете успехи. Радвате се на разбиране и намирате подкрепа на идеите си.

Скорпион
В този ден не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки стремежа ви към контакти е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си. Трябва да защитите позицията си с всички коректни средства. Разговорите не са успешни. Трудно ще докажете правилността на мнението си.

Стрелец
Предстои ви труден ден, но ако работите с вашите колеги, успехът е с вас. Промяна в настроението и в поведението ви ще даде повод на неприятели да ви вредят с интриги. Не взимайте важни делови решения. Собствените си действия може да се обърнат срещу вас. В работата си разчитайте предимно на себе си.

Козирог
Не очаквайте професионални успехи. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. Застрашени сте от възможността да пропилеете целия ден. Концентрирайте се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност. Обединете промяната с разумните си действия.

Водолей
Днес е във ваше полза да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си на работното място. Не позволявайте да ви отклонят от важни задачи. Деловите срещи осъществете сутринта, следобед странични причини ще ви попречат да реализирате замисленото. Не взимайте спонтанни решения.

Риби
Начинанията са успешни, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите, работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансови проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите излишно.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар