„Приятели“ отново на екран (Вижте какво предстои)

Актьорите от "Приятели" отново заедно на екран сн. Инстаграм
0

Актьорите от „Приятели“ се събират отново на екран

Актьорите от „Приятели“ отново се връщат на екрана. От 2004-та година насам, когато бе излъчен последният епизод от култовия сериал, често чуваме слухове за излизането на продължение или пълнометражен филм с участието на екипа от сериала.

През тези 15 години не видяхме каквато и да е продукция, базирана на 10-сезонната поредица. Но наскоро „The Hollywood Reporter“ съобщи, че HBO Max работи по това да събере актьорите и сценаристите от „Приятели“ отново заедно. Засега проектът все още е в етап на преговори и със сигурност не става въпрос за нов сериал или филм.

Идеята на HBO Max е по-скоро да събере някогашния екип на „Приятели“ в шоу или еднократна продукция. В продукцията актьорите и сценаристите Дейвид Крейн и Марта Кауфман ще разкажат за спомените си от работата по любимия сериал. Те също така ще споделят преживяванията си през годините от 2004-та година насам и ще разкрият нечувани досега факти около съвместната им работа.

Неотдавна в интервю за „Rolling Stone“ „приятелката“ Дженифър Анистън потвърди, че всичките й колеги от сериала имат желание да създадат нова продукция. Това обаче едва ли ще е сериал, защото те се притесняват, че ще развалят впечатлението от оригиналните серии.

Анистън, която играе Рейчъл в сериала „Приятели“, неколкократно е намеквала, че се работи по проект, свързан със сериала. Така че новите разкрития на „The Hollywood Reporter“ определено не ни изненадват. Те само ни дават нова посока на размишления, предават от lifestyle.bg.

Актьорите от "Приятели" отново заедно на екран сн. Инстаграм
Актьорите от „Приятели“ отново заедно на екран сн. Инстаграм

В какъв точно проект ще видим любимите ни актьори от „Приятели“, засега можем само да гадаем. Но едно е сигурно – Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър са потвърдили участието си в него. Засега сделката е далеч от финализиране, но феновете вярват, че ще видят своите любимци отново заедно на екран.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.