Наталия Гуркова нажежи мрежата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова успя да нажежи мрежата, след като захвърли траура

Още преди месеци Наталия Гуркова захвърли траура. Миската, която овдовя преди повече от една година, отново се радва на мъжкото внимание. Тя нажежи мрежата с предизвикателния фотос, който сподели. Красавицата сподели своя снимка само по сако с дълбоко деколте, което показва прелестите й, пише „България днес“.

Гуркова полага грижи за тялото си и това става ясно от разголената й снимка. Със стегнатата си фигура тя успя да разпали мъжките страсти, макар че сега едва ли й е до това, пише „България днес“.

Вероятно предизвикателният фотос е начин вдовицата на Джордже Михалевич да напомни за себе си. След смъртта му, тя изчезна за няколко месеца. Наталия Гуркова се появи в онлайн пространството с нов проект. Преди няколко месеца тя стартира собствено предаване в мрежата. Концепцията на формата бе свързана с разкриването на тайните на успеха на известни хора, както и на такива, които не са известни, но са постигнали много в дадена област.

Но уви, Наталия Гуркова не успя да се наложи като водеща и проектът й претърпя истински провал. Все още не е ясно дали тя планира работа по нов проект и дали ще продължи да се изявява като водеща.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар