Светлана Гущерова разкри тайната си за перфектна кожа

Светлана Гущерова разкри тайната си за перфектна кожа
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова разкри как поддържа кожата си в перфектно състояние

Последните няколко месеца Светлана Гущерова прекара в пътешествия из Европа. Но тя вече се прибра в столицата и побърза да се отбие при своята дерматоложка за нова порция разкрасителни процедури.

Като виден инфлуенсър, г-жа Гущерова побърза да информира своите 112 000 последователи в мрежата как поддържа външния си вид и най-вече какви грижи полага за кадифената си кожа.

Светлана Гущерова даде важен съвет на дамите в мрежата. Тя заяви, че често пренебрегваме кожата в областта на шията и ръцете. Но по този участъци кожата се нуждае от не по-малко грижи и ако не се грижим за нея, тя бързо ще издаде истинската ни възраст.

Съпругата на Християн Гущеров инжектира подхранващи коктейли не само в лицето и устните си. Но и в други зони на кожата. Тя обръща специално внимания на шията и ръцете си, пише ПИК.

Бившата плеймейтка се доверява на лазерни процедури, за да запази кожата на краката си гладка възможно по-дълго. Впечатление прави и промяната в грима на госпожа Гущерова. Тя вече залага на естествена визия и е зарязала любимите си тъмни сенки и дългите изкуствени мигли. Съпругата на Християн Гущеров, която преди гордо демонстрираше прелестите си, вече залага на по-свободни дрехи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар