Пухкавата Хуанита от „Отчаяни съпруги“ стана красавица (Вижте я днес)

Гласувайте за статията

Хуанита от „Отчаяни съпруги“ днес е неузнаваема

Мелиса де ла Гарса, по-известна като Хуанита от „Отчаяни съпруги“ изненада много феновете си. Пухкавото момиченце, което нашумя край сериала, се превърна в истинска красавица. А според някои е по-гореща и от „кака си“ Деми Ловато.

Двете сестри са изключително близки, а Мелиса е дете от втория брак на майката на актрисата. Чаровницата изненада приятно феновете си, тъй като на 17 години определено е по-яка от световноизвестната си сестра.

подобно на Деми и Мелиса е дете звезда. Но за разлика от нея стои далеч от прожекторите. Семейството си пати от горчивия опит на актрисата и не позволяват и на по-малката сестра да върви по нейните стъпки.

За разлика от Ловато, която едва на 15 стана звезда и блесна под прожекторите с участието си в „Съни на алеята на славата“ и „Рок лагер“, Мелиса беше едва на 7, когато я ангажираха за ролята на дъщерята на Габриела Солис — Хуанита. В сюжета на поредицата се разбра, че момичетата са разменени при раждането и дъщерята на Габи е друго момиченце, което обаче бе принудено да замине. А малката Мелиса/Хуанита остана в семейството на героинята на Ева Лонгория.

След края на сериала, Мелиса имаше доста ангажименти и покани за участия. Семейството обаче редуцираше внимателно работните й ангажименти. Деми Ловато също пазеше сестра си и се стараеше да й спести голяма част от горчивия опит, който тя самата събра в Холивуд.

Сестрата на Деми Ловато - Хуанита от "Отчаяни съпруги" по-хубава и от кака си сн. Инстаграм

Сестрата на Деми Ловато – Хуанита от „Отчаяни съпруги“ по-хубава и от кака си сн. Инстаграм

До трагедията с актрисата миналото лято. Когато Деми едва не умря, семейството ограничи сериозно и медийните изяви на Мелиса. Младата чаровница учи в обикновено училище и ще продължи образованието си в колеж. И все пак не се е отказала от идеята да стане актриса подобно на Деми. А междувременно феновете й в социалните мрежи нарастват лавинообразно. И има защо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар