Меган и Хари сами на Коледа (Защо отказаха да празнуват с другите?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари отказаха на кралското семейство, няма да празнуват Коледа с тях

Меган и Хари са отказали на кралицата и принц Филип да гостуват на Коледа в Сандрингам. Принцът и съпругата му официално са уведомили кралицата, че няма да са част от новогодишния антураж. Решението на двойката идва след доста скандални изявления от тяхна страна. По всичко изглежда, че принцът и съпругата му нямат никакво желание да се събират с останалите от семейството, дори за празниците.

Меган и Хари имаха доста напрегната година, а кралски биографи оценяват поведението им като „егоистично“. „Пред нейно величество заявиха, че е заради Арчи — не искат да го подлагат на подобен стрес и внимание, а и се притесняват, че в Сандрингам няма достатъчно добри условия за грижи за бебето. В действителност обаче поведението им е по-скоро егоистично“, коментират те.

Придворни също оценят действията на Меган и Хари като „бягство“. И са на мнение, че двамата доста са се увлекли в решението си да се оттеглят от кралската фамилия.

„Точно когато трябваше да са по-сплотени, те се отдалечават. На нейно величество не й стана приятно, тъй като би желала всички да са с нея и принц Филип сега, когато са толкова възрастни, но ги разбира. Тя не демонстрира огорчението си, нито пък някога ще го направи. но те със сигурност ще й липсват.“

При все това, Кейт и Уилям заедно с всички останали членове на фамилията ще присъстват на коледните тържества при кралицата. А Меган и Хари искат да останат сами и да премислят какво ще правят в бъдеще.

Кейт Мидълтън е любимка на Елизабет Втора сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Без Меган и Хари на Коледа в Сандрингам тази година сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Двойката ще прекара шест седмици в Америка, заедно с Дориа Рагланд, а е много вероятно Меган да се срещне тайно и с баща си. Двамата имат доста какво да изясняват по отношение на семейните си връзки. И не само.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар