Излезе наяве неизвестен факт от миналото на Асен Блатечки

Излезе наяве неизвестен факт от миналото на Асен Блатечки
5 (100%) 1 vote

Излезе наяве нещо, което едва ли някой е подозирал за Асен Блатечки

Асен Блатечки бил на косъм от влизане в мутренските среди. Хората на Георги Илиев го поканили за охрана на покойния вече бос. Предложението било отправено към лошото момче на българското кино, малко след смъртта на Васил Илиев.

Блатечки споделя, че е получил оферта да започне работа като охрана при най-добрите.

„Бях тренирал карате преди това, бях доста бърз и вече имах колан. Имах и други умения. Не бях страхлив, което също е важно за тях. Но добре, че ме приеха във ВИТИЗ и всичко се размина“, споделя още актьорът.

Изборът да се занимава с актьорство се оказва решаващ за него. Професията му го откъсва от престъпните среди, в които навлизат много негови приятели.

Асен Блатечки не кри, че знае как се изкарват пари от ранна детска възраст. Едва на 12 години той започнал първата си работа.

„Станах тапицер. Съчетавах работата с ученето и каратето. Благодарение на свободомислещите ми родители винаги съм се справял сам и съм доволен от това“, споделя известният актьор, цитиран от „България днес“.

Той не крие, че като малък е бил изпечен крадец. Редовно си тръгвал от магазина с хранителни продукти без да ги плати.

„Не помня точно какво съм крал, но всичко, което се ядеше, можеше да се скрие някъде. Но тогава гледах на това като на голяма веселба. Вече не мисля така и съм на друго мнение“, откровен е Асен Блатечки, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар