Цвети на Криско показа супер плосък корем (Вижте как влезе във форма след раждането)

Гласувайте за статията

Цвети на Криско показа супер плосък корем

Цвети на Криско показа супер плосък корем. Младата майка качи кадър в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, за да покаже своя напредък в свалянето на килограми след бременността.

„Бавно и славно. Кето режим и двуразови тренировки“, написа Цвети към кадъра, с който смая своите почитатели. Към снимката любимата жена на Криско получи много комплименти за външния си вид и за бързото й влизане във форма след раждането на малката Амая. „Прекрасна“, „Бързо възстановяване“, „Еее, стига бе! Уникална форма!“, са много малка част от милите думи към Цвети.

Не малка част от последователите на младата майка в социалната мрежа Инстаграм обаче изразяват своето несъгласие, че перфектната си форма любимата на Криско е възвърнала твърде бавно. „Славно да, но не и бавно“, пише почитателка на Цвети към кадъра.

Очевидно любимата на Криско намира време и за тренировки покрай грижите за малката принцеса, която се появи на бял свят преди около два месеца. А те дават желания резултат и заедно със строгия режим, който спазва, младата майка бързо върна предишната си фигура.

Припомняме ви, Цвети и Криско станаха родители в края на септември. Хубавата новина съобщи рапърът в официалния си профил в Инстаграм с думите: „Бати стана тати“. Цвети също съобщи щастливата новина. „От днес до края на живота ми ще се грижа за плода на нашата любов“, написа тя в акаунта си в Инстаграм.

Цвети на Криско показа супер плосък корем само два месеца след раждането сн. Инстаграм

Цвети на Криско показа супер плосък корем само два месеца след раждането сн. Инстаграм

Криско и Цвети обаче предпочетоха да запазят в пълна тайна подробностите около раждането на първия си наследник. Те пазеха в тайна дори пола на бебето. Оказа се, че рапърът и неговата любима са горди родители на момиченце, което са кръстили Амая. Малката си принцеса Криско и Цвети пазят далеч от социалните мрежи. Засега те предпочитат да не показват лицето й на своите почитатели.

 

View this post on Instagram

 

Бавно и славно 🤷🏻‍♀️ Кето режим и двуразови тренировки. #няманеискам

A post shared by Tsvetelina 11:11 (@cvetelinapetrova1) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар