Лили Иванова ще се счупи от слабост (Болна ли е примата? – Папарашки снимки)

Лили Иванова ще се счупи от слабост (Болна ли е примата? – Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

Певицата заприлича на вейка, теглото й е като на 10 годишно дете

Лили Иванова не спира да слабее, а нейните фенове са притеснени да не би да я мори някаква болест.

Певицата винаги е била изключително елегантна и фина. Но в последно време направо се е стопила. В момента теглото й е на критичните 40 килограма. Толкова тежи едно дете на 10 години. За сега не става ясно дали легендарната изпълнителка е жертва на суетата си или пък има някакво заболяване.

Фотографи на Ретро се натъкнаха на Лили Иванова, която излизаше от софийския си апартамент. Тя бе изловена в един от слънчевите есенни дни, а заради високите температури тя бе без яке, което носеше в ръце. Да се пусне по тениска с къси ръкави е нещо необичайно за нея и почти невиждано до сега.

Снимки: ПИК

Певицата бе нарушила собствените си модни закони заради, което случайните минувачи можаха да видят прекалено тънките й ръце. Които приличаха по-скоро на клечки. Кожата им бе тънка като оризова хартия, под която изпъкваха вените й.

Лили никога не си позволява да се появява с голи ръце. И зиме и лете тя ги крие с дълги ръкави или ръкавици. Така не се виждат бръчките и разширените й вени.

Още едно доказателство , че изпълнителката на „Панаири” не е в кондиция се видя когато тя изпита трудност да се задържи на високите асиметрични токове на супер модерните си боти, които се харчат поне за 3 бона.

Едва задържайки се на неудобните си патъци Лили се отправи към чакащия я наблизо бял Мерцедес. Който личният й шофьор бе паркирал до входа, предават от ПИК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар